Privacy 2018-05-24T08:14:41+00:00

Privacy

Privacy Statement Stichting Dorpsdag Hoevelaken

Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 21 mei 2018.

In dit privacy statement informeren we je over welke gegevens we verzamelen als je gebruik maakt van onze diensten en producten. Ook vertellen we waarom we deze gegevens verzamelen. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de dienstenen producten van Stichting Dorpsdag Hoevelaken. Je dient je ervan bewust te zijn dat Stichting Dorpsdag Hoevelaken niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere websites en bronnen. Stichting Dorpsdag Hoevelaken respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn producten en diensten en behandelt de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk. Heb je hier vragen over, dan kun je ons bereiken op info@dorpsdag-hoevelaken.nl.

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde cloud-omgeving van Stichting Dorpsdag Hoevelaken, welke gehost wordt door Sync.com Inc. in Toronto, Canada.

De persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken zijn:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– Geboortedatum
– E-mailadres
– Websiteadres
– Rekeningnummer
– Sponsorbedrag
– Handtekening voor akkoord
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch contact

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Stichting Dorpsdag Hoevelaken die gehost worden door SoHosted Webhosting B.V. in Drachten.

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

– Om via e-mail of telefoon contact te leggen met betrekking tot diensten of producten die je hebt afgenomen.
– Om diensten te leveren die je hebt afgenomen.
– Om via e-mail eventuele wijzigingen over afgenomen diensten en producten te melden.

Derden

Informatie betreffende inschrijvingen voor de Dorpsloop wordt verzameld via Totaltiming B.V. in Dordrecht en wordt na de Dorpsdag weer verwijderd.

Met uitzondering van gegevens voor inschrijvingen van de dorpsloop wordt jouw informatie verder niet met derden gedeeld of door derden behandeld. In enkele gevallen kan informatie intern gedeeld worden. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaringstermijn

De persoonsgegevens die wij bewaren worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na elke vernieuwde interactie, bewaren wij de persoonsgegevens maximaal 24 maanden. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@dorpsdag-hoevelaken.nl.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden iedereen waarvan Stichting Dorpsdag Hoevelaken gegevens verzamelt de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

Je kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van je toestemming of bezwaar op het verwerken van jouw persoonsgegevens mailen naar info@dorpsdag-hoevelaken.nl.

We willen je erop wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

Stichting Dorpsdag Hoevelaken is zich ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Mocht je het idee hebben dat wij jouw persoonsgegevens niet goed beveiligen of misbruiken, neem dan contact met ons op via info@dorpsdag-hoevelaken.nl.

Wijzigingen, vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacy beleid, kun je contact met ons opnemen via info@dorpsdag-hoevelaken.nl.