Inschrijven zomermarkt 2018-10-31T11:18:32+00:00

Inschrijven zomermarkt

Schrijf je online in

Aanmelding zomermarkt Dorpsdag Hoevelaken

De komende Dorpsdag Hoevelaken zal worden gehouden op zaterdag 25 augustus 2018. De zomermarkt is van 11.00 tot 16.00 uur. De opbouw van de kramen is vanaf 9.00 uur. Het wordt op prijs gesteld dat u tot minimaal 16.00 uur uw kraam bemand houdt.

U kunt inschrijven tot uiterlijk 31 juli a.s. middels dit formulier en het totaalbedrag over te maken. Een factuur n.a.v. betaling wordt pas na de Dorpsdag toegezonden.

Voor de Dorpsdag ontvangt u uw voorlopig kraamnummer(s). Uw inschrijving kan geweigerd worden als de Zomermarkt is volgeboekt of wanneer de branchbescherming wordt toegepast. Het is mogelijk dat u een plek krijgt toegewezen in de buurt van een marktondernemer in een vergelijkbare branche of met vergelijkbare waren.

De lokale ondernemers en andere belangstellenden kunnen op de zomermarkt hun waren aanbieden. De jaarlijkse zomermarkt vindt plaats op de pleinen in het centrum van Hoevelaken.

Als u geïnteresseerd bent in een plek op de zomermarkt, kunt u zich via onderstaand inschrijfformulier aanmelden. (let op: geeft u a.u.b. ook aan of u gebruik wil maken van elektriciteit)

  • Prijs: 55,00 € Aantal:
  • Prijs: 38,00 € Aantal:
  • Prijs: 5,00 € Aantal:
  • Prijs: 8,00 € Aantal:
  • 0,00 €
    Totaal te betalen bedrag graag overmaken naar NL57 RABO 0372 9634 47 t.n.v. Stichting Dorpsdag Hoevelaken o.v.v. uw naam.
  • De marktondernemer maakt uitsluitend gebruik van goedgekeurde (NEN 1010) stekkers, snoeren en overige componenten en zorgt ervoor dat deze geen gevaarlijke situaties opleveren. De maximale elektrische belastbaarheid mag niet worden overschreden. Op de zomermarkt gelden de wettelijke voorschriften ten aanzien van de verkoop van etenswaren en goederen en veiligheid. Door middel van deelname middels dit formulier verklaart u hiermee akkoord te gaan.